Άργος Ορεστικό: Τρόφιμα στους ευπαθείς και δώρα στα παιδιά για τα Χριστούγεννα, από το Δήμο

Χωρίς τις καθιερωμένες εκδηλώσεις θα ανάψει φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Άργους Ορεστικού στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, για την αποφυγή συνωστισμού θα φωταγωγηθεί με έναν λιτό και διαφορετικό τρόπο, παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου και της χορωδίας της Ορεστίδος, την Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου στις  18:30, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού.

«Τα κλαδιά του ωστόσο, και φέτος, θα στολιστούν με τις ευχές των παιδιών, ώστε μέσα από τη δική τους αθωότητα, τη φαντασία και την αστείρευτη πίστη στο «μαγικό» να μπορέσουμε όλοι μας να αντλήσουμε δύναμη, ελπίδα και χαρά», επισημαίνει χαρακτηριστικά, καλώντας τα παιδιά, να ετοιμάσουν τις κάρτες τους και να τις κρεμάσουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας μέχρι και την Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου.

Με δεδομένη την επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα της περιοχής, ο Δήμος Άργους Ορεστικού αποφάσισε να αναβάλει και αυτή τη χρονιά τις εορταστικές εκδηλώσεις του δωδεκαημέρου.

Το ποσό που θα δαπανούνταν για την πραγματοποίησή τους, θα διατεθεί για την προμήθεια τροφίμων που θα διανεμηθούν σε ευπαθείς ομάδες και οικογένειες του Δήμου, καθώς και για την προμήθεια δώρων για όλα τα παιδιά του Βρεφικού, των Παιδικών, των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών, του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. και του ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

 

The post Άργος Ορεστικό: Τρόφιμα στους ευπαθείς και δώρα στα παιδιά για τα Χριστούγεννα, από το Δήμο first appeared on ΚΕΔΕ.