Άρτα: Συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών

Δράση συγκέντρωσης τροφίμων, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Δομής Σίτισης, αλλά και φαρμάκων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου, υλοποιεί ο Δήμος Αρταίων, με αφορμή της ημέρες των Χριστουγέννων.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί πολίτες, συλλόγους, φορείς και επιχειρηματίες της Άρτας να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, αλεύρι, λάδι, ζάχαρη, γάλα, κονσέρβες κ.α.) για  τους συμπολίτες  που στερούνται βασικών ειδών διατροφής.

Συγκεκριμένα από σήμερα έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2021, οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να προσέλθει στις εγκαταστάσεις των Κοινωνικών Δομών που βρίσκονται στην οδό Αρτινών Πεσόντων (9:00 π.μ. με 14:00 μ.μ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26810 24897 και 2681024326, mail: koinoniko-pantopoleio@arta.gr) και να ενισχύσει τις Δομές με τα κάτωθι προϊόντα :

  • Τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, τοματοχυμό, ζάχαρη κ.α.
  • Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο, σκόνη πλυντηρίου ρούχων, κ.α.
  • Μπισκότα, σοκολάτες για τα ανήλικα παιδιά
  • Παιδικές πάνες (Νο 2,3,4,5) και βρεφικά γάλατα σκόνη (Νο 1,2)
  • Φάρμακα ακόμη και από ανοιχτές συσκευασίες με προσοχή στην ημερομηνία λήξης τους.

“Η πόλη και οι δημότες μας, έχουν δείξει και στο παρελθόν πως έχουν ευαισθησίες και μπορούν όλοι μαζί με αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης να στηρίξουν τους οικονομικά αδύναμους συνδημότες μας.

Ας κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη ώστε να μη νιώσει μόνος κανείς συμπολίτης μας  και τα φετινά Χριστούγεννα απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμος σε  ανακοίνωσή του.

Θα τηρηθούν αυστηρά όλοι οι κανονισμοί ατομικής υγιεινής και τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας, για την πρόληψη της διασποράς του covid 19.

The post Άρτα: Συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών first appeared on ΚΕΔΕ.