Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διημερίδα της ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διημερίδα της ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο του ομίλου την Παρασκευή (6/2) το βράδυ. Το όμορφο διήμερο έπειτα από πολύωρη συζήτηση και παρουσιάσεις, συνοδεύτηκε από δύο εξόδους για φαγητό και διασκέδαση.

Η παρουσίαση των νέων προϊόντων και συνεργάτες με θέληση να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω με νέες προτάσεις ήταν τα σημεία που αξίζουν την παρατήρηση. Ουσιαστικός διάλογος επίλυσε προβλήματα και δημιούργησε νέα ερεθίσματα. Όλοι ανεξαιρέτως προβληματίστηκαν για την ανάγκη πληρέστερου συντονισμού των προσπαθειών και την συστηματική εκπαίδευση.

Συμπερασματικά η διοίκηση της ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ διαθέτει την ισχυρή θέληση στο να οργανώνει μια ανοιχτή στέγη της συνεργασίας, η ομάδα παραγωγής είναι ικανή να συντηρεί και να φτιάχνει τα αναγκαία εργαλεία, η ομάδα της υποστήριξης εξελίσσεται στο δημιουργεί τον δρόμο προς το τελικό ζητούμενο, την ουσιαστική υποστήριξη όλων των δομών των πελατών μας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε παραδοσιακά η κοπή της πίτας. Το φλουρί πέτυχε η ομάδα της ΕΚΔΗ ΙΚΕ από την Πάτρα. Εμείς λοιπόν θα ευχηθούμε και του χρόνου!