«Μέρες Υγείας και Πρόληψης» στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου από τις 10 έως τις 14 Οκτωβρίου

 Τη δράση «Μέρες Υγείας και Πρόληψης», διοργανώνει ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, από τις 10 έως τις 14 Οκτωβρίου 2022, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα που αφορούν τη σωματική και ψυχική τους υγεία.

Οι πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν προληπτικές και διαγνωστικές ιατρικές εξετάσεις, να λάβουν μέρος σε βιωματικές δράσεις και να ενημερωθούν για θέματα σχετικά με την προστασία της σωματικής και ψυχικής τους υγείας.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με εξειδικευμένους φορείς.

Όλες οι εξετάσεις και οι δράσεις προσφέρονται δωρεάν στους πολίτες του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις δράσεις καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή από τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου  και ώρες 09.00 έως 14.00, στα τηλέφωνα: 2103426414, 2132036230 και 2104836392. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διοργανώνουμε στο Δήμο μας τις ‘Μέρες Υγείας και Πρόληψης’, ως συνέχεια μία σειράς δράσεων που έχουμε ήδη υλοποιήσει και αφορούν την υγεία. Σας καλώ να συμμετέχετε ενεργά  στους δωρεάν προληπτικούς ελέγχους και στις δράσεις ενημέρωσης σε θέματα υγείας, αφού η γνώση και η πρόληψη μπορούν να σώσουν ζωές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν για να υλοποιηθεί αυτή η δράση, καθώς και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας που στηρίζουν τους δημότες μας με κάθε τρόπο», δήλωσε ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου.

 

The post «Μέρες Υγείας και Πρόληψης» στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου από τις 10 έως τις 14 Οκτωβρίου first appeared on ΚΕΔΕ.