Τρία νέα υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα συλλογής και μεταφοράς βιοαποβλήτων απέκτησε ο Δήμος Αγρινίου

Με τρία υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα συλλογής και μεταφοράς βιοαποβλήτων, ενισχύεται η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου.

Πρόκειται για οχήματα φιλικά προς το περιβάλλον με σύστημα ανύψωσης κάδων, νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας τα οποία διαθέτουν επιπλέον αυτόματο σύστημα πλύσης κάδων ώστε συγχρόνως με το άδειασμα των καφέ κάδων να γίνεται και το πλύσιμο.

Ο Δήμος Αγρινίου έχει επίσης προμηθευτεί και σύντομα θα τοποθετήσει 400 καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων προϋπολογισμού 94.240,00 ευρώ.

«Παραλάβαμε τα απορριμματοφόρα και σταδιακά θα τοποθετήσουμε και τους καφέ κάδους, προχωρώντας το σχεδιασμό μας για έναν Δήμο πιο σύγχρονο και λειτουργικό. Με την τοποθέτηση των καφέ κάδων και την προμήθεια των απορριμματοφόρων φτάνουμε ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας μας που είναι η αύξηση της ανακύκλωσης και η μείωση των αποβλήτων που οδηγούνται για ταφή», δήλωσαν ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρ. Παπαδημητρίου.

The post Τρία νέα υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα συλλογής και μεταφοράς βιοαποβλήτων απέκτησε ο Δήμος Αγρινίου first appeared on ΚΕΔΕ.